Home Vleeswaren, kaas, traiteur Local Global Wijn Cadeaus Lunch

Vleeswaren, kaas, traiteur

Hammen en worstenDe lekkerste prosciutti uit Italië, een karakteristieke Serrano, of nog nog mooier een Pata Negra Bellota, ham van vrij rondlopende varkens die de hele dag enkel eikeltjes lopen op te scharrelen, uit Spanje? Je vindt het in onze versafdeling. Daarnaast hebben we heerlijke gedroogde worsten uit Frankrijk, Spanje en Italië. Met knoflook, truffel of venkel, allemaal even smaakvol. Samenwerking met slagerij de Groeneweg in Nijmegen zorgt ervoor dat we ook biologische vleeswaren kunnen aanbieden zoals ossenworst, pastrami van eigen recept en de pittige Nijmeegse leverworst.

 

Plank met diverse kaassoortenGoed geaffineerde kazen maar dan net andere dan je meestal tegenkomt? In ons assortiment vind je ze te kust en te keur. Buitenlandse kazen die op het goede moment van rijping zijn, Hollandse boerenkazen en kaas van kleinere kaasmakers uit onze regio.

Verder vind je op onze versafdeling smaakvolle olijven, pesto, gezouten kappertjes, ingelegde groenten én highlights van bekende chefs uit Nijmegen. Wat te denken van confit de canard en de beroemde bisque van Jeroen Vesters of de kalfswangetjes van chef Daan van Plaats1 in Nijmegen? Thuis afmaken en je serveert een maaltijd op restaurantniveau!