Home Vleeswaren, kaas, traiteur Local Global Wijn Cadeaus Lunch

Lunch

Brood belegd met oude kaasBijna alle producten uit de verswinkel zijn ook te bestellen op onze eigen broodjes. Als brood gebruiken we desembrood van Brood op de Plank. Lang gerust en gerezen brood met een mooie structuur, elasticiteit en een echte, goeie korst. ‘Durven bakken’, zegt bakker Arjan!
Prachtig brood om te beleggen met authentiek beleg, enkel met boter of olijfolie, zonder grote plukken sla of andere zaken die afleiden van waar het om gaat: de pure smaak!

Koffiemachines

 

 

Dat zelfde valt te zeggen van onze koffie. De koffie van Caffè New York is door het toonaangevende blad Feinschmecker uitgeroepen tot de beste espresso-koffie. Pittig maar subtiel en een intense smaak met chocola en notigheid, vooral door het gebruik van Jamaica Blue Mountain Arabica-bonen... We verwachten de meest kritische espresso-drinker te kunnen overtuigen met deze koffie en vooral iedereen te verleiden tot het drinken van koffie zoals het hoort: lekker een kleintje, formaat ristretto!

 


Mensen die van hapjes genietenDaarnaast hebben we natuurlijk thee, goeie bio-fairtrade van Té de Origen, verse sappen en smoothies, en vruchtensappen uit de regio. Een broodje en een koffietje meenemen kan natuurlijk ook, voor take-away hebben we een speciale fairtradelijn van smakelijke smoothies en sappen in petfles. Blijft staan dat lunchen in onze eigen ambiance, met een hartelijke service en winkel vol lekkers om je heen, het meest ultieme is! Uiteraard hebben we wifi zodat je kunt werken en je facebook kunt updaten...