Home Vleeswaren, kaas, traiteur Local Global Wijn Cadeaus Lunch

Local

ConfiturenHet Rijk van Nijmegen biedt een schat aan heerlijke producten maar soms gaat het net te ver om bij al die producenten langs te rijden. Bij de Glocal Food Shop hebben we een keur aan producten uit de regio in het assortiment. Sappen, chutney’s en confitures van fruit uit de Betuwe, honing en wijn uit Groesbeek en mosterd uit Nijmegen maar ook ambachtelijk gerookte zalm van Landgoed Doornik.

 

Honing en bier

Daarnaast hebben we bieren van verschillende regionale bierbrouwers, zoals De Hemel, in het pakket en koffie van de lokale koffiebranderij Coffyn.

 

 

 

 

 

We zijn een unieke samenwerking aangegaan met LekkerLokaal: naast de producten uit de regio in ons assortiment worden we ook afhaalpunt voor de LekkerLokaal kistjes.

Kistje van Lekkerlokaal

Op de site van LekkerLokaal kun je de inhoud van deze kistjes met verse biologische en houdbare producten zelf samenstellen. Alphons Kees van LekkerLokaal levert de rijk gevulde kistjes af of ze kunnen afgehaald bij ons: een prachtige mogelijkheid om de lokale producten aan te vullen met lekkers uit de rest van de wereld!