Home Vleeswaren, kaas, traiteur Local Global Wijn Cadeaus Lunch

Global

OlijfolievatAlle basisproducten voor de Italiaanse keuken hebben een plek in het assortiment. Bijvoorbeeld heerlijke, ambachtelijk aan de lucht gedroogde, pasta’s; carnaroli, vialone nano en arborio risotto-rijst, ook van biologische kwaliteit; durum tarwemeel voor zelfgemaakte pasta, pizzameel 00 en polenta. Ook de basis voor sauzen als pomodoro pelati en passato di pomodoro en smaakmakers als zeezout vind je terug op de schappen. Nog fijner dan gewoon zeezout is de fantastische Fleur de Sel uit Frankrijk, kostbaar maar zo subtiel zout dat je het zo kunt eten...

 

Verse broden

 

Heerlijk met ons eigen brood, dagelijks versgebakken door Brood op de Plank, en olijfolie onder eigen label uit Spanje en Griekenland, prachtige olijfolie uit Frankrijk of iets pittige olie uit Italië. Daarnaast voeren we smaakmakers als een aceto balsamico, in drie uitvoeringen, en gerijpte sherryazijn in het assortiment. Maar ook gerookt paprikapoeder voor je paella’s en gedroogde kruiden en melanges als verveine, ras el hanout en tandoori masala voor wereldse smaken.

 

Producten van Cafe New York

Ook het espressomerk Caffè New York, dat we gebruiken voor onze espresso en cappuccino, is te koop in de winkel. De fantastische koffie, met een subtiele en intense smaak, is in verschillende melanges en verpakkingen (gemalen, ongemalen en servings) te vinden op het schap.